Categories

*** The Mind vernietigen effecten van cholesterol – en wat te doen

Helaas onderzoekers hebben ontdekt dat hoog cholesterolgehalte, zelfs al ouder veertig het risico op de ziekte van Alzheimer met wel anderhalf maal. Hoewel het verband tussen een hoog cholesterolgehalte en de ziekte van Alzheimer is al jaren bekend wat was onduidelijk was de leeftijd waarop levensstijl begint om risico op dementie beÇînvloeden – en nu is het duidelijk dat de resultaten zijn heel eng

De onderzoekers volgden de gezondheid! van bijna 10.000 mannen en vrouwen tussen de 40 en 45 jaar in CaliforniÇ® uit de late jaren 1960 tot 2007. In 2007, ongeveer 500 vasculaire dementie had de ziekte van Alzheimer en 162 had – en mensen met een cholesterolgehalte tussen de 249 en 500 milligram in hun jaren ’40 waren een en een half keer meer kans op de ziekte van Alzheimer 40 jaar later dan degenen met minder dan 198 mg te hebben. Mensen met een niveau van 221 tot 248 mg waren meer dan ǸǸn en een kwart keer meer kans om de ziekte te ontwikkelen.

De resultaten van deze laatste studie zijn belangrijk omdat ze tonen de kans op de ziekte van Alzheimer door hoge cholesterol aanwezig is ongeacht of de patiǮnten leden aan andere Alzheimer verbonden aandoeningen zoals diabetes, obesitas of hoge bloeddruk druk.

handhaven van een juiste cholesterolgehalte is om twee redenen. Allereerst wordt aangenomen dat een hoog cholesterolgehalte activeert de overproductie van een eiwit dat uiteindelijk resulteert in de vorming van plaques, accumuleren totdat bouwen ups en start doden hersencellen.

Ten tweede, hoog cholesterolgehalte verhoogt ook de productie van een ander eiwit dat cholesterol uit weefsels resulteert in een toename van de hoeveelheid vrije cholesterol die toxisch voor de zenuwcellen transporten.

Daarom is vanwege deze risico’s moeten we kijken naar hoe te controleren en lager uw cholesterolgehalte natuurlijk -. Als ze hoog

Mijn eerste aanloophaven zou zijn vitamine E als dit Het is bekend dat vele gunstige effecten op het lichaam. Met betrekking tot cholesterol, vitamine E voorkomt niet alleen, maar ook verwijdert atherosclerotische plaques (de vette bouwen in slagader muren), maar vermindert het algemeen “slechte cholesterol”.

Andere studies hebben aangetoond dat vitamine E in combinatie met vitamine C biedt een nog betere bescherming tegen de ziekte van Alzheimer, met een studie waarin staat dat “het gebruik van deze antioxidanten vitamine aantrekkelijke strategie kan bieden voor de preventie van de ziekte van Alzheimer “. Ik zou een dagelijks supplement van tussen 200-400i.u bevelen. van vitamine E naar safe bewaken de integriteit van uw cardiovasculaire systeem

Een andere veelbelovende aanvulling is Arjuna. Dit is een kruid dat helpt handhaven van een gezond hart door doeltreffende hartslagparameters, reguleert de bloeddruk, verlaagt cholesterol (door het onderdrukken van de absorptie van vetten het bloed) en vermindert de effecten van stress en nervositeit. Studies hebben aangetoond dat het kan effectief lagere cholesterol met maar liefst 12 procent in slechts 30 dagen en daarom zou ik een dagelijks supplement van maximaal 250 mg bevelen. van Arjuna.

Nu heb ik u laten zien een paar manieren om je hersenen te beschermen tegen cholesterol, stel ik u lezen mijn andere artikelen en kopen van mijn boek The Alzheimer alternatief dat zal u tonen andere manieren om sterk verminderen uw kansen het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer en langzaam het is progressie Bio Auteur’s:

Dr. Steffan H. Abel DC is betrokken geweest bij Chiropractie en gezondheidszorg onderzoek voor meer dan 20 jaar. Hij heeft zijn eigen succesvolle praktijk in het noorden van Engeland lopen voor de laatste 19 jaar. Gedurende die tijd is hij behandelde meer dan 10.000 patiǮnten en kreeg meer dan 100.000 behandelingen. Hij heeft lezingen en uitgebreid onderwezen in zowel Europa en Amerika om studenten, chiropractors en artsen.

Hij heeft gestudeerd Hypnotherapie, NLP en gekwalificeerd als een Life Coach. Hij heeft ook gestudeerd diverse Chiropractie behandelingen op basis van (het verkrijgen van een M.Sc. in post graduate Clinical Chiropractie in 2003), alsook energie therapieǮn zoals Seichem en Reiki. In 2001 werd hij een Fellow van het College van Chiropractors en een Fellow van de Vereniging van Osteomyology en in 2007 werd een Fellow van de European Academy of Chiropractic.

In zijn vrije tijd besteedt hij tussen 15 en 25 uur per week onderzoek op alle gebieden van “alternatieve” en allopathische gezondheidszorg in om de beste advies om zijn patiÇ®nten te brengen door middel van zijn praktijk en schrijven en is net klaar zijn nieuwste boek The Alzheimer Alternatief (www.alzheimersalternative.com). Als hij niet werkt hij te vinden is genieten van het leven met Sue, zijn partner, – die hij liefheeft enorm

Extra bronnen die de ziekte van Alzheimer is te vinden op:

Website Directory voor Alzheimer Artikelen over Alzheimer
Producten voor Alzheimer
Discussion Board
Dr. Steffan H. Abel, de Official Guide to Alzheimers

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com