Categories

Tips en trucs om meer geheugen Get

Het verhogen van uw geheugen capaciteit kan hebben vele voordelen in het leven, in het bijzonder op het werk of op school. Verrassend, is het mogelijk om de capaciteit van je hersenen om dingen te onthouden verbeteren. Als u deze eenvoudige tips in dit artikel, zult u in staat om het geheugen en de hersenfunctie te vergroten en in staat zijn om dingen beter dan ooit herinneren.

Het nemen van voldoende lichaamsbeweging is niet alleen belangrijk voor het houden van een gezond lichaam, maar ook het houden van een gezonde geest. Hoe meer je beweegt, hoe meer zuurstof je hersenen krijgt. Regelmatige lichaamsbeweging vermindert ook het risico op het ontwikkelen van aandoeningen zoals diabetes of hart-en vaatziekten, die kan leiden tot geheugenverlies.

Ondersteuning uw geheugen door het eten van meer groenten en fruit. Verse producten zit vol met antioxidanten, stoffen die zijn getoond helpen schade aan uw hersencellen te voorkomen. Probeer het eten van rijk gekleurde vruchten en groenten zoals broccoli, abrikozen, paprika en bosbessen, omdat ze de neiging om de hoogste concentraties antioxidanten te hebben.

Als u hulp behoud van een moeilijk concept of het onthouden van de enorme hoeveelheid informatie nodig u de nacht gestudeerd voordat die grote college examen, op te staan ƒ??ƒ??en in beweging te krijgen. De hersenen, net als andere delen van het lichaam, energie nodig om te werken, en het krijgt die energie uit zuurstof en andere voedingsmiddelen middels het bloed. Uitgaven lange, ononderbroken uren in een stoel, gieten over boeken of staren naar een computerscherm, zorgt ervoor dat het bloed stollen en ontneemt de hersenen van die benodigde energie. Dus sta op en ga voor een stevige wandeling of een duik nemen, iets om het bloed pompen en bewegen door je lichaam. Het is een bewezen feit dat hoe meer fysiek actief je bent, hoe slimmer je zal het te zijn.

Het is belangrijk dat u stappen ondernemen om je geheugen in vorm te houden door de jaren heen. Dieet is crical in dit verband. Aangetoond is dat genoeg foliumzuur in voeding kan helpen bestrijden geheugenverlies. Voedingsmiddelen rijk aan foliumzuur bevatten veel bonen en peulvruchten, bladgroenten, verrijkte brood en granen, citrus sappen en nog veel meer.

Het organiseren van uw directe omgeving zal het makkelijker voor u om dingen te onthouden! Het houden van uw sleutels, portemonnee, mobiele telefoon en andere vaak gebruikte artikelen allemaal samen in dezelfde plaats zal voorkomen dat u hoeft te onthouden waar ze zijn. Aangezien geur kan verbetering van het geheugen, houd je favoriete geurkaars in dezelfde centrale locatie! Dit alles zal uw geheugen te verbeteren en bespaart u veel stress en gedoe.

Een manier om informatie te onthouden is om een ƒ??ƒ??grappige of interessante lied of gedicht te maken van de informatie. Kies een lied of kinderliedje u goed kent, en steek de benodigde informatie in de teksten. U zult versteld staan ƒ??ƒ??hoe goed dit werkt zijn! U kunt zelfs denken aan de nieuwe woorden in plaats van de oude!

Het hebben van een beter geheugen kan u helpen op vele manieren. Het kan zeer nuttig op het werk of op school, bij het nemen van tests of het onthouden van namen, en maak je meer competent voelen. En al duurt het is een beetje inspanning en geduld. . Pas deze tips om te beginnen met het verhogen van uw geheugen vandaag Bio Auteur’s: Ramil Morla is Personal Trainer, Voeding Specialist, en Online Marketing Ondernemer

“FinanciÇ®le vrijheid is niets meer dan een kwestie van mentaliteit. Het begint met een gelegenheid om u gepresenteerd op het juiste moment, waar je moet een beslissing om te veranderen, en bereid zijn om te doen wat nodig is om te vechten voor je droom om eindelijk gratis eens en voor altijd zijn. ” – Ramil Morla

Als je ziek en moe van de ‘rat race’ voor altijd draaien je wielen willen dat de dingen zou veranderen voor de betere, laat dan Ramil Morla om u te helpen bent Meer informatie op: http://www.empowernetwork.com/lifeworthliving

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com