Categories

Top 25 meest bezochte toeristische bestemmingen in Amerika

Hier is de lijst van de top 25 meest bezochte toeristische bestemmingen in Amerika volgens Forbes.

De lijst bevat de donderende watervallen van Niagara, maar beschikt ook over de schrijnende water-kokers van Disneyland en Pirates of the Caribbean

Zeven van de 25 attracties zijn pretparken.; Disney World’s Magic Kingdom, in Lake Buena Vista, Florida, blijft op de top in het thema-park wereld. Toeristen waarderen gerenommeerde kunstcollecties en zonnige stranden in gelijke mate.

Veel buitenlandse bezoekers zijn geïnteresseerd in het zien van de natuurlijke landschappelijke bezienswaardigheden zoals de Grand Canyon, Yosemite en Yellowstone National Parks.

1. Times Square, New York, NY

Times Square, de meest bruisende plein van New York, staat bekend om zijn vele Broadway theaters, bioscopen en super borden.

Times Square heeft allerlei leuke, spannende en informatieve rondleidingen naar andere delen van de stad te verkennen. U kunt kiezen uit wandelen, fiets, bus, voedsel, limo, TV, landmark, etnische of water tours.

Times Square Alliance schat een gemiddelde van meer dan 2.000 voetgangers oversteken van een blok van 7th Avenue tijdens een 15 -minuten weekdag periode.

2. De Las Vegas Strip, Nevada

Las Vegas is de meest dichtbevolkte stad in de staat Nevada, de zetel van Clark County, en een internationaal vermaarde grote badplaats stad voor het gokken, winkelen en entertainment .

Het verleiden meer dan 31 miljoen bezoekers, ongeveer 80 procent van het totaal van de stad (39,2 miljoen) bezoekers, een jaar met een miljoen-gigawatt glimlach en rondreizende attracties, Las Vegas Strip is meer dan glitter en gokken. – [Bron: Nationale ToneelByways Program]

3. National Mall en Memorial Parks, Washington, DC

National Mall & amp; Memorial Parks bevat enkele van de oudste beschermde park landt in de National Park Service.

Veel van de natie iconische openbare monumenten zijn te vinden in de 1000-plus hectare van de National Mall en Memorial Parks, waaronder de Washington, Lincoln en Jefferson Memorials, en de Koreaanse en Vietnam War Veterans Gedenktekens.

4. Faneuil Hall Marketplace, Boston, MA

Faneuil Hall Marketplace, die 20 miljoen bezoekers heeft, omvat vier historische plaatsen op een locatie – Faneuil Hall, Quincy Market, North Market en Zuid-Market, helemaal klaar rond een schilderachtige geplaveide promenade, waar jongleurs, goochelaars en muzikanten vermaken de bezoekers.

Er zijn meer dan 100 plaatsen om te eten, winkelen en drinken in deze historische site.

5 . Disney World’s Magic Kingdom, Lake Buena Vista, FL

De meest populaire bezienswaardigheden van Disney’s Florida zag een stijging van 2,5 procent [17,1 miljoen] in visitatie ten opzichte van 2006, op basis van de TEA / ERA Theme Park Attendance Report.

Hoe het Magic Kingdom is erin geslaagd om zijn charme behouden en beroep door de jaren heen is een les in eenvoud. Het is trouw gebleven aan zijn oorspronkelijke visie, een plek waar gezinnen kunnen verzamelen in een schone en veilige omgeving om de tijd die ze samen doorbrengen genieten.

6. Disneyland Park, Anaheim, Californië

Walt Disney’s originele themapark kenmerken acht thema-landen met de klassieke Disney-figuren, favoriete attracties, live entertainment en parades.

Met bijna 15 miljoen bezoekers vorig jaar, de originele Disney park, had een record seizoen volgens de TEA / ERA.

Momenteel is het park werd bezocht door meer dan 515 miljoen gasten aangezien het opende, met inbegrip van de voorzitters, royalty en andere staatshoofden.

7. Fisherman’s Wharf / Golden Gate National Recreation Area, San Francisco, CA

De Golden Gate National Recreation Area (GGNRA) is een Amerikaanse National Recreation Area door de National Park Service toegediend dat de San Francisco omringt Bay gebied.

De Golden Gate National Recreation Area, waar de beroemde oranje brug samen met tal van andere ruimtes in het hele Bay Area omvat, trekt jaarlijks 14,3 miljoen bezoekers.

8 . Niagara Falls, NY

De Falls, die de Amerikaans-Canadese grens straddle, een toeristische Mekka zijn geweest sinds het midden van de 19de eeuw. Met statistieken van de Niagara Falls Bureau voor Toerisme en Niagara Falls Brige Commissie, worden de bezoekers benaderd op 12 miljoen per jaar.

9. Great Smoky Mountains National Park, Tenn. / NC

Amerika’s meest bezochte nationale park is niet de Grand Canyon noch Yosemite. De natuurlijke schoonheid en de vier verschillende seizoenen genoten in de GSMNP is ongeëvenaard!

Met meer dan 800 mijl van beschermde paden, dit natuurwonder gehost bijna 10 miljoen wandelaars, vogelaars en chauffeurs van vorig jaar.

10. Navy Pier, Chicago, IL

Geopend in 1916, dit Chicago mijlpaal op de oever van Lake Michigan heeft gediend als een campus en militaire training faciliteit.

Met 8,6 miljoen bezoekers, Van ritten naar restaurants, tentoonstellingen tot entertainment, winkelen tot dineren cruises en rondvaartboten Navy Pier heeft het allemaal – op een locatie in tegenstelling tot alle andere

11!. Lake Mead National Recreation Area, Ariz. / Nev.

Dertig mijl ten zuidoosten van Las Vegas ligt de VS het grootste kunstmatige meer en reservoir, een recreatieve mekka voor watersporters, zwemmers, vissers en natuurliefhebbers trekt 7,6 miljoen.

Lake Mead overstroomde een groot gebied van de woestijn, die vele canyons, verschillende kleine dorpjes en overblijfselen van oude nederzettingen.

Sommige meer uitzicht op Lake Mead. < / p>

12. Universal Studios Orlando / Islands of Adventure bij Universal Orlando, FL

Net als zijn rivaal Disney, Universal huizen wat ERA’s Christian Aaen noemt een ‘bestemming complex “in Orlando, waar twee themaparken, Universal Studios Orlando en Universal’s Islands of Adventure, strijden om 6,2 miljoen avontuurlijke toeristen.

13. SeaWorld Florida, Orlando, FL

De opkomst was boven een procent van het voorgaande jaar voor deze waterrijke themapark-een van de vele Orlando sites op onze lijst. De TEA / ERA zet SeaWorld’s 2007 aanwezigheid op 5,8 miljoen.

14. San Antonio River Walk, Texas

De Riverwalk is een van de meest bezochte plaatsen in alle van Texas en het grotere San Antonio heeft een wereld van leuke en spannende dingen te doen en te zien. < / p>

De San Antonio River Walk (ook bekend als Paseo del Río) is een netwerk van wandelpaden rond de rivier de San Antonio, het koppelen van een aantal grote attracties een verhaal onder het centrum van San Antonio, Texas. Omzoomd door bars, winkels en restaurants.

De River Walk verkondigt zichzelf de “Number One entertainment bestemming in Texas,” met 5,1 miljoen bezoekers per jaar.

15. Temple Square, Salt Lake City, UT

Temple Square is de meest populaire attractie in de staat met vijf miljoen jaarlijkse bezoekers. Deze tien hectare blok gelegen in het midden van het centrum van Salt Lake City is Utah’s nummer een toeristische attractie.

Het hoofdkwartier van de Mormoonse kerk zijn hier, maar Temple Square is meer dan alleen een bestemming voor de Heiligen der Laatste Dagen. < / p>

16. Delaware Water Gap National Recreation Area, Penn. / NJ

Delaware Water Gap National Recreation Area is een prachtig deel van de Appalachian Mountains met allerlei buiten recreatie beschikbaar.

Dit park bewaart 40 mijl van het midden van Delaware-rivier en bijna 70.000 hectare grond langs de New Jersey en Pennsylvania oevers van de rivier.

-River gerichte recreatie is wat trekt bijna vijf miljoen toeristen naar deze Appalachian-Ridge Park op de grens van New Jersey en Pennsylvania.

17. Universal Studios, Hollywood, CA

De officiële marketing kop is “The Entertainment Capital of LA,” maar in de zomer is het vaak aangeprezen als “The Coolest Place in LA.”

Bijna vijf miljoen stergazers en sensatie zoekers kwam vorig jaar aan de sets van “Desperate Housewives”, “King Kong” en andere Universal producties tour.

18. Metropolitan Museum, New York, NY

Opgericht in 1870 (en verplaatst naar zijn huidige woning in Central Park in 1880), grote winkels van de kunst de Met omvatten meer dan twee miljoen werken in de twee -million vierkante voet gebouw. ​​

Het heeft een permanente collectie met meer dan twee miljoen kunstwerken, verdeeld in negentien curatorial afdelingen. Het museum is ook de thuisbasis van encyclopedische collecties van muziekinstrumenten, kostuums en accessoires, en antieke wapens en harnassen uit de hele wereld.

Vier en een half miljoen bezoekers kwamen naar enkele van de grootste kunstcollecties ter wereld inzage, van Amerikaanse en Europese Egyptische en de onlangs gerenoveerde Griekse en Romeinse Galleries.

19. Waikiki Beach, Oahu, Hawaii

Waikiki Beach is een legendarische toeristische zone op de zuidelijke oever van Oahu in Hawaï. Dit iconische Hawaiian toeristische bestemming, aan de rand van de wijk Honolulu dat deelt is de naam, biedt een prachtig uitzicht over de vulkanische kegel, Diamond Head.

Met de drommen toeristen, het maakte ook de lijst van Forbes Traveler’s van meer dan -hyped stranden. Omhoog van 4,5 miljoen zonaanbidders probeer te ontspannen op zijn zand per jaar.

20. Grand Canyon, AZ

De canyon is de meest bekende natuurlijke attractie in de VS en eventueel in de wereld. De Grand Canyon is een kloof steile-zijdige gesneden door de Colorado rivier in de Amerikaanse staat Arizona.

Het is grotendeels opgenomen in het Grand Canyon National Park een van de eerste nationale parken in de Verenigde Staten. Toeristen zijn aangekomen op een veel sneller tempo sinds de canyon bereikte status van Nationaal Park in 1919.

Een hoefijzervormige glas Skywalk, geopend in 2007, maakt het mogelijk de bijna 4,5 miljoen bezoekers de kans om vertigo ervaren.

21. Busch Gardens Africa, Tampa Bay, FL

Busch Gardens is de ultieme familie adventure park biedt een scala aan fascinerende attracties gebaseerd op exotische ontmoetingen met het Afrikaanse continent.

Dit Afrika-thema park, die meer dan 2.700 dieren herbergt naast de gebruikelijke reeks van attracties, restaurants en shows, trekt 4,4 miljoen per jaar.

22. Cape Cod National Seashore, MA

Cape Cod National Seashore is opgebouwd uit een aantal mooie stranden. Het is een land van parabolische duinen, 19e-eeuwse vuurtorens, scheepswrakken, pelgrims, en leidingen plevieren.

Monumenten, trail en het strand wandelen, zwemmen, historisch gebouw tours, vissen en fietsen zijn alle belangrijke activiteiten die hier kan worden genoten. De fiets-en wandelpaden en zandstranden lokte meer dan 4 miljoen bezoekers vorig jaar.

23. SeaWorld San Diego, San Diego, Californië

SeaWorld San Diego is een van ‘s werelds grootste marine adventure parken met 200 hectare van wereldklasse shows, spannende attracties en onvergetelijke ontmoetingen met dieren.

Meer dan 4 miljoen bezoekers ontdekken de geheimen van de zee ieder jaar, met een close-up dier interacties en opwindende sensatie.

24. American Museum of Natural History, NY

American Museum of Natural History, waarvan 4 miljoen bezoekers te trekken, is een van ‘s werelds meest vooraanstaande wetenschap en onderzoeksinstellingen, bekend om zijn collecties en tentoonstellingen die te verlichten miljoenen jaren van evolutie van de aarde, vanaf de geboorte van de planeet door de huidige dag.

De AMNH’s 45 permanente tentoonstelling zalen bevatten een enorme record van de wereldgeschiedenis, van fossielen van dinosaurussen tot het menselijk genoom.

De 18-hectare grote campus is gevestigd in Theodore Roosevelt Park op Manhattan’s Upper West Side, en de populaire ‘s nachts programma geeft acht-tot-12-jarigen de sensatie van “in slaap vallen in de donkere zalen van één van ‘s werelds meest beroemde musea. “

25. Atlantic City Boardwalk, New Jersey

De Boardwalk (vereeuwigd in het Monopoly bordspel) loopt langs het strand van vier mijl, plinten langs casino’s, hotels en winkels, en verbindt met de Garden Pier, de thuisbasis van de Atlantic City Historisch Museum en de Atlantic City Art Center.

Hoewel de promenades kan worden gevonden over de hele wereld, zijn zij vooral gemeenschappelijk langs de oostkust van de Verenigde Staten in Noord-Amerika, waar ze veel van de functies van een straat in de stad en zijn vaak toeristische attracties zelf. . Het krijgt 4 miljoen bezoekers per jaar

Bio Auteur’s: < div class = "field-items">

Neelima Reddy, de auteur van dit artikel schrijft voor TheTravelersZone.com. The Travelers blog helpt u alles wat u moet weten over het reizen te leren. Meer informatie over het maken van uw reiservaring in prachtige ervaring weten. Bezoek The Travelers Blog

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com