Categories

Unchain My Heart

Disconnected? Heeft u losgekoppeld van je ware zelf en een verlangen om een ƒ??ƒ??of andere manier te voelen en te uiten meer van wie je werkelijk bent? Heeft u een gebrek aan verbinding met anderen, en de noodzaak van nauwere meer echte in verband met vrienden, collega’s, en de gemeenschap voelen? Als u ja antwoordde op een of beide vragen, je bent zeker niet alleen. Je bent onderdeel van een grote groep waarvan het lidmaatschap groeit de hele tijd!

streven naar Fulfillment? Zoveel mensen hebben me verteld dat ze willen vrij om zichzelf te zijn en zijn moe van het proberen te zijn wie ze denken dat ze “moeten” te zijn om succes te behalen. Sommigen zeggen dat, ondanks hun streven, voelen ze zich vast niet kunnen vinden “succes.” Anderen zeggen dat ze hebben goede resultaten geboekt in een bepaald gebied van het leven, zoals het bedrijfsleven of de financiÇ®n, maar alle onvervuld blijven. Ze verlangen om te voelen geheel, tot tevredenheid van authentiek leven en het uiten van hun doel te voelen.

Scheid? Veel meer gevoel leeg en alleen, een of andere manier te scheiden van zowel degenen die dicht bij hen zijn, en de grotere gemeenschap. In een samenleving die steeds meer high-tech en rationele we honger voor “high-touch” – diepe verbinding met anderen op een emotionele en soulvolle niveau. Losgekoppeld van onszelf, kunnen we niet helpen, maar niet om te verbinden met anderen. We zoeken naar vervulling in de dingen buiten ons, terwijl de antwoorden en de rust die we hunkeren wachten in ons waar we echt allemaal zijn aangesloten.

uw genezing nodig is. Vooral nu in onze geschiedenis moeten we verbondenheid en de mogelijkheid om te leven met een doel en mededogen. Het einde van het geweld mag niet komen uit meer geweld, maar van het beǮindigen van de scheiding in ieder van ons en tussen ons allemaal. We kunnen nu genezen en laten onze kinderen een erfenis van liefde en vrede in plaats van haat en geweld. In deze krachtige tijd van de wereld te veranderen, kunt u de weg door gewoon te zijn wie je werkelijk bent te leiden. En als je gemotiveerd om dit te doen, de wereld heeft je nodig om je hart de macht en leiderschap te uiten.

Meer. U kunt leren heel worden op zelf, maar het is erg moeilijk. Uitgedrukt gewoon de stappen zijn:
¶ú Ken jezelf – het verhogen van uw zelfbewustzijn naar de plaatsen waar je jezelf te stoppen te vinden. Ontwikkel je emotionele geletterdheid, het vermogen om te voelen, te begrijpen en te reguleren emoties, in staat te stellen om in het huidige moment in plaats van te reageren impulsief aan elke situatie.

¶ú Claim Yourself – onderscheid je essentie; uw kernwaarden en het doel van uw geadopteerde personas leven. Accepteer je ware zelf zonder voorwaarden. Live in integriteit, en express je creatieve potentieel.

¶ú Geef jezelf – Ontwikkel je empathie en mededogen te verbinden met anderen. Geef uw gift door het leven je doel met passie en het cultiveren van een geest van dienstbaarheid.

ondersteuning krijgen. Als u een zelfhulpboek gelezen en had beperkt succes bij de uitvoering van de ideeǮn in een duurzame manier, herken je de uitdaging. Voor de meeste, dit soort leven verandering gebeurt best met instructie en ondersteuning. Je hoeft niet te worstelen met dit alleen, terwijl je gevoel van zelf onvermijdelijk erodeert. Je kunt jezelf een holistisch coach of geestelijk leidsman voor een-op-een instructie en ondersteuning. U kunt ook inschrijven in een persoonlijke groei ontwikkelingsprogramma. Er zijn veel om uit te kiezen, sommige spiritueel gebaseerd, een aantal focus op gedragsverandering, sommige zijn een combinatie van die dingen.

Waar kijk je naar? Persoonlijke groei, transformationele onderwijs en spirituele organisaties kan gevonden worden in de meeste steden. U kunt het internet voor zelfhulp, persoonlijke groei, emotionele intelligentie, transformatie of zelfmeesterschap zoeken en vindt u informatie en alternatieven die zal leiden tot de volgende stap te vinden. Als u een lijst met weblinks of organisaties en programma’s, waaronder informatie over onze nieuwe Unchain My Heart programma zou willen (http: www.unchainmyheart.com) gecreÇ®erd gewoon om aan deze behoefte te voldoen, stuur een email of bel de auteur. Maar wat is het nu doen. Uw hart zal u vertellen wanneer u hebt gevonden wat goed voor u is.

Ga verder dan uw weerstand. Natuurlijk, wanneer we geconfronteerd worden met de mogelijkheid tot verandering ontmoeten we ons verzet – Onze angst voor het loslaten van wat bekend en vertrouwd voor ons naar het onbekende chaos van de schepping in te voeren. Onze geest zal loyaal proberen om ons te beschermen tegen de dreiging van verandering en zal wanhopig vastklampen aan het verleden. We komen met vele redenen waarom we niet verder moeten gaan. We hebben al ontmoet onze weerstand vÇüÇür, misschien als we hebben besloten om een ƒ??ƒ??gewoonte te doorbreken, een nieuw gedrag te nemen, of iets nieuws te leren. Resistentie kan uitdrukken als angst om te falen, angst voor succes, angst voor verlies, niet genoeg tijd of geld of de vele manieren waarop we onszelf te blokkeren. Uw voornemen om Schrijf je Zelf moet sterker zijn dan je weerstand zijn.

Break Gratis! Niet langer wachten om vrij te zijn! U kunt uw angst te stoppen u of u kunt de ketens die u en ons allen binden aan beperking en ontevredenheid te breken. Commit opnieuw claimen je authentieke zelf. Verhoog uw zelfbewustzijn en ontdek de manieren waarop je jezelf tegenhouden. Accepteren en hou van alle van uzelf en uw unieke vaardigheden volledig te uiten. Leer om vernietiging van beperkende gedachten, overtuigingen en gevoelens en nieuwe keuzes op basis van het doel van je leven. En, zoals je trouw aan jezelf, zal je leren om meer vertrouwen – het openen van je hart voor het eerst voor jezelf en vervolgens aan anderen te laten de liefde Bio Auteur’s:

Joseph Liberti, is een Colorado Springs-gebaseerde Whole Life Coach en emotionele intelligentie trainer, die ondersteunt mensen om authentieke zelf terug te winnen, met succes uiten hun leven doel, en de ervaring onvoorwaardelijke liefde. Joseph is ook co-bedenker en co-facilitator van de Unchain My Heart Program en is ingenomen met uw vragen en opmerkingen bij 719-228-9177, jliberti@eqatwork.com, Ask The Coach bij www.eqatwork.com of
bezoek http: www.unchainmyheart.com

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com