Categories

Upgrade T-Mobile HTC HD7

HTC de gerespecteerde merk produceert veel high-tech smartphones en brengt veel gadgets aan verschillende behoeften en eisen van de gebruikers aan te passen. De HTC HD7 van HTC richt zich op het vereenvoudigen van de manier waarop mensen communiceren door te benadrukken verbeteringen die diep invloed hebben op de ervaring mensen hebben op hun telefoons.

T-Mobile HTC HD7 is ‘s werelds eerste telefoon gebaseerd op Microsoft Windows Phone7. Een capacitief touchscreen telefoon wordt geleverd met enorme omvang 4.3inch scherm en 1GHz Snapdragon processor. HTC HD 7 is een van de betoverende uitvindingen van HTC familie die wordt geleverd met 5 megapixel CMOS-camera met dubbele LED-automatische flits lens en 2592 x 1944 pixels geven u een spannende ervaring van het vastleggen van onvergetelijke momenten. Store onbeperkt video’s en bestanden met het interne geheugen van 512 MB ROM en 576 MB RAM en 16 GB microSD kaart.

De HD7 is verpakt met volledige entertainment kenmerken; Netflix voor het streamen van duizenden films en tv-shows T-Mobile TV, het aanbieden van consumenten toegang tot live en on-demand TV Slacker Radio voor het luisteren naar gratis, gepersonaliseerde radio met meer dan 130 genre stations, Xbox LIVE ontsluit een wereld van spel en plezier, Zune voor het laden van de mensen favoriete media. De HTC HD7 is ook het eerste apparaat dat de T-Mobile Family Room een ƒ??ƒ??nieuwe applicatie die helpt gezinnen in contact te blijven en het beheer van hun drukke leven te bieden.

Deze buitengewone handheld-apparaat is verkrijgbaar met een verscheidenheid van individuele of familie mobiele telefoon aanbiedingen op Cellhub winkels. Upgrade T-Mobile telefoon met venster 7 HTC HD7 tegen prijzen laagste in de markt.

De HTC HD7 is de beste venster mobiele apparaat ooit gemaakt met wereldklasse hardware. De telefoon met zijn multitasking features en tal van toepassingen is zeker te veel beroep. Zo krijgt u meteen of een upgrade van T-Mobile telefoon met de nieuwe HTC HD7. Auteur Bio:

Dit artikel is bijgedragen door een ervaren auteur Chris Jacson. Hij schrijft vaak handig artikel over T-Mobile Upgrade en Cell Phone Upgrade

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com