Categories

Vecht koude en griep met natuurlijke voeding en Super NutriǮnten

Als de kans krijgen ons lichaam heeft het verbazingwekkende vermogen om vele ziekten en aandoeningen, waaronder de gewone verkoudheid en griep te dwarsbomen. Toen wij ons immuunsysteem met de nodige tools om bacteriǮn en virussen te bestrijden, zal stralende gezondheid altijd het natuurlijke resultaat zijn.

De typische bewerkte voedingsmiddelen dieet is leegte van de voedingsstoffen die we nodig hebben om ons immuunsysteem brandstof en we uitgegroeid tot een magneet voor een groot aantal circulerende pathogenen die lijden voor miljoenen per jaar veroorzaken. Goede voeding en gerichte natuurlijke afweersysteem voedingsstoffen zal helpen u en uw gezin om te voorkomen dat koude en griep door het stimuleren van je aangeboren immuunrespons.

Eat Natural Foods, Vermijd Sugar Boost Immuniteit

Het dieet is de belangrijkste levensstijl proces dat binnen uw controle om uw immuunsysteem te helpen. Simpel gezegd, suiker onderdrukt ons immuunsysteem door remming van het vermogen van de witte bloedcellen om bacteriǮle en virale indringers overspoelen.

De resultaten van een studie gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition (AJCN) < / I> aantoont dat de hoeveelheid suiker in twee gezoete dranken verlaagt immune respons met 50% tot vijf uur na het drinken of eten. Een dieet vol met complexe koolhydraten heeft geen nadelig effect op de immuniteit en de hoge voedingswaarde van verse groenten, noten en zaden vormen de bouwstenen die nodig zijn om een ƒ??ƒ??gezonde aanval te monteren als dat nodig is.

Vitamine D Activeert killer T-cellen

Gezondheid bewuste individuen die zorgen voor een goede bloedspiegels van vitamine D lijkt de ultieme verdediging tegen de kou en griep. Het tijdschrift Nature Immunology geeft details van de synergie tussen de zon vitamine en onze adaptieve immuunsysteem killer T-cellen. Vitamine D wordt getoond aan de activeringssleutel dat T-cellen stimuleert in actie als indringers worden gedetecteerd geven.

vrijwel elke cel in het lichaam is een vitamine D receptor die alleen gevuld wanneer voldoende hoeveelheden circuleren in het bloed . Een tekort aan deze essentiǮle verbinding laat de cellulaire receptor open en beschikbaar voor virale kaping. Een aparte AJCN studie toont aan dat vitamine D is veel beter dan vaccins voorkoming van de griep. Onderhoud uw vitamine D bloedspiegels tussen 50 en 70 ng / ml voor een optimale bescherming.

Vitamine C Bereidt Immune Cellen voor actie

Vitamine C is aangetoond het aantal infectie te bestrijden witte bloedcellen te verhogen en stimuleert de productie van interferon. Interferon verschaft een beschermende bekleding op het oppervlak van cellen die de penetratie voorkomt door virussen. Onderzoek in het Journal of Immunology verklaart dat tot 5 gram vitamine C per dag nodig om de productie van interferon voor de algemene gezondheid en tot 1 gram per uur geactiveerd moet worden gebruikt bij het bestrijden van een koud of de griep.

Het belang van een sterke immuunrespons kan niet worden onderschat. Afschaffing van suiker en verwerkte koolhydraten uit je dieet moet de eerste stap in het stimuleren van uw frontlinie reactie. Toevoeging van natuurlijke voedingsstoffen zoals vitamine C en D zijn effectief in het leveren van top notch bescherming tegen verkoudheid en griep virus bewezen. Bio Auteur’s:

Lees meer deskundig advies over voeding, gezondheid en voeding, en Download je gratis gewichtsverlies ebook!

John Phillip is een Health Onderzoeker en auteur van ‘Uw Healthy Weight Loss Plan’ , een uitgebreid ebook uit te leggen hoe je dieet, lichaamsbeweging en Gerichte Suppletie gebruiken om je gezond gewichtsverlies doel natuurlijk bereiken. Bezoek mijn optimale gezondheid Resource om uw gratis 48 pagina exemplaar te downloaden.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com