Categories

Verwacht geen instant bevrediging in je carriÇùre

Wij zijn een instant bevrediging maatschappij. We zijn gewend om Instant toegang tot voedsel, drinken, en onze favoriete tv-programma’s. Directe toegang tot boeken, kranten en informatie. Directe toegang tot vrij veel wat we willen als we willen.

Helaas, instant bevrediging niet gebeuren met je carriÇùre. In plaats daarvan, loopbaanontwikkeling vereist doorzettingsvermogen en geduld.

We willen allemaal om te racen naar de finish en krijgen wat we willen nu. De realiteit is je carriÇùre is een reis die plaatsvindt na verloop van tijd, een uitgangspunt dat kan laat je teleurgesteld en gefrustreerd op keer. En, kunnen frustratie je tegenhouden die bevrediging vertraagt ƒ??ƒ??nog verder.

Dus wat doe je als je behoefte aan instant bevrediging houdt je terug in je carriÇùre? Volg hieronder de volgende 4 stappen:

1. Accepteer

Als je accepteert dat instant bevrediging niet een deel van uw carriÇùre zal zijn, gebeurt er iets magisch. Als je accepteert wat waar is, kunt u in de plaats een systeem om te gaan met die waarheid. Als je accepteert dat dingen gebeuren in de tijd, kunt u van plan voor die tijd. Als je accepteert dat je zal moeten hard werken om te krijgen wat je wilt, hoef je niet meer te bang voor hard werken. Als je accepteert dat u zal worden gefrustreerd en teleurgesteld, dit hoeft niet meer te krijgen in uw manier. Acceptatie geeft je macht en controle. Het verwachten onmiddellijk succes niet.

2. Beslis

Er komt een moment in je carriÇùre als je moet beslissen dat het niet uitmaakt hoe lang of moeilijk iets is dat je zal toch gaan na het. Dit betekent niet dat je carriÇùre doelen moeilijk te verkrijgen of neem altijd te bereiken zijn. Het betekent wel dat je moet het willen. Je moet het willen slecht, of uw excuses zal blijven om je te stoppen. Er zal altijd wel iets in de weg te zijn. Leven, rekeningen te betalen, familie verplichtingen. Beslis te laten gaan van de reden waarom je niet kan hebben wat je wilt en in plaats daarvan gebruiken die tijd en energie om zich te concentreren op je doel. Zodra u besluit om te gaan voor je doel, de rest is stappen genomen in de tijd om er te komen.

3. Plan

Planning is cruciaal voor succes. Als je het kunt zien, kun je het doen. Als je niet kunt visualiseren wat je moet doen, dan is het moeilijker om het te doen. Doelen zijn bereikt een stap in een tijd, dus in kaart brengen van de stappen die u zal nemen om u te bereiken. Breek je stappen in blokken van tijd, zoals de tijd om na te denken, tijd om te plannen, tijd om te implementeren uw plan, en de tijd om uw plan te tweaken. Kleinere stukken helpen om je carriÇùre doelen les overweldigend. Zij ook makkelijker om aan te werken en plannen.

4. Act

Als u werken aan uw doelen, komt u dan. Als u niet werken aan je doelen, dan zal je niet. Als je hier en daar op uw doelen te werken, misschien zult u uw doelen te bereiken, en misschien heb je niet. Het zal afhangen van hoeveel je het wilt. Geloof dat als je werken aan je doelen op een consistente basis, zult u hen bereiken. Dit betekent dat het nemen van een sprong van het geloof, maar echt, het is het geloof in jezelf. Wanneer u werken aan iets dat belangrijk voor u, het materialiseert. Het kan niet in de periode dat u wilt, (het is nooit in het tijdsbestek we willen), maar je zult er te komen. Actie brengt resultaten. Nietsdoen niet. Werk aan je doelen een beetje elke dag, ongeacht wat, en een succesvolle carriÇùre zal jou. Author’s Bio:

*** Deborah Brown-Volkman, PCC, is de voorzitter van Surpass Your Dreams , Inc, een succesvolle carriÇùre, leven en mentor coaching bedrijf dat werkt met professionals die op zoek zijn naar nieuwe carriÇùremogelijkheden of proberen te productiever in hun huidige rol geworden. Zij is de auteur van “Coach jezelf om een ƒ??ƒ??nieuwe carriÇùre”, “Blaas het niet! De juiste woorden voor de juiste baan” en “How To Feel Great At Work Everyday.” Deborah kan bij http://www.surpassyourdreams.com http://www.reinvent-your-career.com of op (631) 874-2877. ***

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com