Categories

Wandelen Tips

Hier zijn een paar tips die essentieel zijn voor het maken van een wandeltocht succesvol en lonend zijn. Het is belangrijk te onthouden dat wandelen is meestal weg van de beschaving gedaan, dus hulp is niet tot uw beschikking. Dit maakt de veiligheid en het plannen van een essentieel onderdeel van uw wandeltocht die niet mag worden vergeten.

in kaart brengen van uw reis is de eerste en belangrijkste deel van de planning. Dit zal de basis om uw reisschema en uw aanbod lijst op te bouwen, vooral als u een lange meerdaagse wandeltocht. Het is goed om vast te houden aan goed reisde routes zoals de Appalachian Trail, omdat ze zijn makkelijk te volgen en er zijn vele campings langs de weg. Wanneer u kiest voor een locatie om te wandelen, doe je onderzoek. Veel paden hebben informatie online of u kunt de lokale ranger station bellen voor meer informatie over wat te verwachten. Rangers bieden ook diensten die uw reis makkelijker en veiliger kan maken. Sommige rangers hebben stations die u kunt controleren met langs het parcours, en als u niet incheckt kunnen zij in staat zijn om contact met een familielid om ervoor te zorgen dat u zijn ok. U vindt er ook een kaart moeten plannen waar je zou willen verblijven elke nacht. Zorg alternatieve routes die u kunt nemen als u wilt af van het parcours sneller dan verwacht te krijgen. Lokale steden hebben vaak bussen dan kunt u lopen naar uw bestemming voor een eerlijke prijs. Als u van plan bent een langere wandeling voor 5 dagen of langer, hebben een pakket opgestuurd naar een lokale postkantoor langs het parcours op het halverwege. Dit zal de last van de uitvoering van al het voedsel dat u nodig te verlichten. Zorg ervoor dat u een verwennerij zoals snoep of een favoriete boek om naar uit te kijken zijn onder.

De planning voor de veiligheid is gemakkelijk, maar is zeer streng. Er is altijd ruimte voor een EHBO-kit en eventuele medicijnen die u nodig heeft. Plan voor. Ook regelmatige lichaamsbeweging voor uw reis is een belangrijke veiligheidsmaatregel. Zelfs als je bent in grote vorm, bent u waarschijnlijk niet lopen op diverse terreinen voor zes uur op een moment. Lange wandelingen in de ochtend of avond 1-2 weken voorafgaand aan de wandel. Uitputting is de meest voorkomende en meest vermijdbare problemen te hebben op een parcours.

Nu dat je weet wat kind van de reis heb je vooruit, kunt u dienovereenkomstig te pakken. Een rugzak met een frame is een must. ‘S nachts zakken of messenger bags niet knippen. Omlijst rugzakken komen is twee vormen. Exterieur kader packs bieden meer gewicht ondersteuning en veelzijdigheid, maar zijn omvangrijk. Interieur kader packs, ook wel soft packs, bieden meer comfort en zijn compacter en zijn een favoriet onder vrouwelijke wandelaars. De andere apparatuur die u nodig hebt om te brengen zijn een waterzuiveraar, multifunctionele tool als een Leatherman of survival mes, kantine, slaapzak, een pot, EHBO-kit, kompas. Er andere items die de wandeling gemakkelijker te maken, maar deze zullen je opschieten. Er is veel dat de natuur kan bieden als je wat creatief denken te gebruiken. Keukengerei moet ook worden opgenomen om uw fantasie. Kleding moet minimaal om u comfortabel zijn. Undergarmets zijn belangrijk omdat je meer dan normaal zweten en je wilt niet een uitslag om in te stellen. Sokken en dergelijke met een polyester mix zijn de standaard voor wandelaars, omdat ze zijn licht en ze water verdampen of zeer snel zweten. Natte sokken kun je voeten veel meer ongemakkelijk te maken.

Als het tijd is om voedsel te kiezen, zorg ervoor dat het is iets wat je zal genieten. Sportartikelen winkels bieden gedroogde maaltijden voor elke smaak. Ze zijn licht en waterdicht, dus hoeft te maken over hen. Wanneer er een groep, is het makkelijker om het gewicht van andere levensmiddelen te verdelen zoals ingeblikte producten. Snacks zijn een hoofdvoedsel voor wandelaars, omdat ze zijn licht snel gegeten op korte pauzes. Trail mix en pinda’s zijn hoog in energie en de honger met alle natuurlijke vetten.

Tot slot, persoonlijke items moeten worden tot een minimum beperkt. Speelkaarten of kleine nerf ballen zijn zeer licht items die kan worden genoten door een kleine groep. Een lange boek is een geweldige manier voor een solo wandelaar om zichzelf te bezetten in rust. Een favoriet wandelaar verleden tijd is eenvoudig met behulp van wat je hebt gekregen door whittling een manier om op een goed stuk hout met een zakmes. De sleutel tot het plezier tijdens een wandeltocht is om iets dat je niet gewend zijn te doen te doen. Dit zal uw ervaring uniek en kunnen rijden om meer reizen te plannen. Auteurs Bio:.

Voor meer informatie over wandelen kunt u terecht op Go Wandelen voor al uw wandel behoeften

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com