Categories

Wat als uw huwelijk probleem is niet koppigheid After All?

“We zijn koppig. We butt hoofden, “zei Jan.” We zijn allebei gebruikt om dingen te doen ons weg, en hoe meer de andere duwt, hoe meer we graven in onze hakken. “

Veel koppels mij brengen probleem in hun eerste huwelijk counseling afspraak. Misschien kunt u betrekking hebben.

Bill zat op mijn bank, een verbaasd man. Jan was zo boos dat Bill niet zou nemen het vuilnis voor haar dat ze in tranen uit.

“Waarom is het afval mijn baan?” Vroeg hij. “Hoe zit het met de jongens? We zijn altijd op zoek naar manieren om hen te leren meer verantwoordelijkheid. Laat ze neergezet hun joysticks en neem het uit.

“Ik heb altijd gedacht dat het als de man job.”

“Maar waarom? Sinds wanneer hebben we banen meisjes banen / jongens? Misschien moet ik niet de boodschappen meer doen. Die eruit ziet als een vrouw de taak om mij. “

” Maar ik wil dat je om het te doen. “De tranen vloeiden harder.

” Maar waarom? “

Ik ben het eens dat Jan klinkt zeker eigenwijs! Maar kijk harder en je zult zien haar “koppigheid” komt voort uit haar emotionele verlangens.

Op een gegeven moment allemaal van ons zijn het nastreven van een verlangen. Stel dat je iets concreets, zoals een nieuw paar schoenen willen. Misschien heb je eigenlijk nodig hebt om een ƒ??ƒ??paar dat versleten te vervangen. Maar meestal uw concreet verlangen vertegenwoordigt ook een emotioneel verlangen.

Uiteindelijk, je alles wat je doet, want je wilt een bepaald gevoel te ervaren te doen. Misschien wil je de schoenen, zodat u kunt u overal lopen zonder moe te worden en dat maakt je gezond en sterk voelt. Of misschien wilt u zich sexy en fantastisch in uw strappy hakken.

We hebben geen gemakkelijk opgeven op onze emotionele verlangens. En we moeten niet! Ze zijn de fundamentele drijfveren die ons drijven in het leven. Dus, als je het gevoel dat je partner in de weg staan ƒ??ƒ??van je krijgen van een verlangen dat is dierbaar je hart, je gaat krijgen “koppig.” Waarschijnlijk zonder te begrijpen wat je doet. Uw ticket naar het doorbreken van de impasse en het krijgen van u beiden wat je nodig hebt is om te blijven graven totdat je erachter te komen wat dat verlangen is.

Het bleek Jan werd gedreven door een intense emotionele verlangen over het afval.

Haar vader was woest onverantwoord geweest. Hij had een verschrikkelijk humeur en je nooit wist wat voor stemming hij zou zijn. Hij verhuisde het gezin van stad tot stad, en de kinderen niet eens wist waarom. Jan woonde zes scholen voor ze afstudeerde.

‘Er waren slechts een paar keer dat ik me kan herinneren toen ik voelde me veilig, alsof ik werd verzorgd. EǸn van hen was toen mijn vader thuis zou komen van het werk, op zijn oude kleren en neem de vuilnisbak. Hij deed dat elke nacht. Het geeft me het gevoel verzorgd als je het doet, ook. “

Bill werd Jan’s hand houden en zijn gezicht had verzacht.

” Laat me raden, is dat de reden waarom u wilt me om gas in uw auto Misschien zet? “

“. “Jan glimlachte.

De volgende keer dat ze kwamen in, Bill zei:” Ik kan het niet geloven. We hebben niet meer vuilnis argumenten. Na het vechten over het voor maanden. “

Jan haalde zijn schouders op. “Het is alleen de vuilnisbak. Ik vind het niet erg nemen van het uit. “

Jan emotionele verlangens waren veiligheid en zorg worden genomen. Ze voelde als die verlangens waren tevreden toen Bill nam de vuilnis. Maar interessant, ze voelde alsof ze waren zelfs meer tevreden wanneer die verlangens diep werden begrepen door Bill.

Het zou gemakkelijk zijn geweest voor Jan aan de stok met het beschuldigen van Bill hoe boos ze voelde, of voor Bill te poetsen off Jan’s bezorgdheid dom. In plaats daarvan, zij bleven nieuwsgierig naar wat Jan gevoelens betekende en kreeg tot op de bodem van het probleem

De volgende keer dat je partner wordt “koppig”, probeer het stellen van vragen, zoals:. Waarom is dit zo belangrijk voor je is ? Wat betekent dit voor u? En de beste vraag van allemaal: Wat is het je echt wilt? (Said met liefde.) Dit zal niet altijd problemen verdwijnen in het niets. (Als slechts!) Maar het gebeurt veel meer dan je zou denken. Immers, onze belangrijkste wens van alles is om echt te begrijpen door onze belangrijkste persoon van allemaal. Als die behoefte wordt voldaan, zou je verbaasd zijn hoeveel uw “koppig” partner in gevaar kunnen brengen. Auteurs Bio:

Wilt u meer emotionele verbinding in je huwelijk wilt? Krijg de vrije Stop Argumenten voordat ze beginnen Tool en meer relatie advies op http://www.clairehatch.com/. Claire Hatch, LICSW is een huwelijk counselor in de buurt van Seattle, WA die gespecialiseerd is in eenvoudige tools die een einde maken aan ‘huisgenoot syndroom.’ Haar Rock Solid 12-Week Huwelijkstherapie Program is een intensief, stap-voor-stap plan voor het draaien onrustige huwelijken rond.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com