Categories

Wat betekent het om te leven met de Zeven Stralen van Licht?

Ieder mens heeft de liefde van God. Voor ieder van ons, is het noodzakelijk op de hoogte van Gods aanwezigheid te worden, om te accepteren en aanbidden het, want in werkelijkheid God is al in ons en wij in Hem. God is alles. God is liefde, die onophoudelijke en alomtegenwoordig. Zijn liefde is Goddelijke Liefde – onvergelijkbaar met, en onvoorstelbaar groter dan de grootste menselijke liefde. De capaciteit van de menselijke liefde is klein en inconsistent, doordrenkt met opwinding en passies. De goddelijke en menselijke liefde kan niet worden vergeleken, hetzij door scope of kwaliteit.

Wij zijn degenen die niet betalen genoeg aandacht en contact met God te vermijden. God houdt van ons, uiteindelijk, onophoudelijk en met zijn enorme, nog zachter dan de zachtste intensiteit. God niet vermanen, Hij straft niet. Hij is God van vergeving en tolerantie. Hij heeft ons de vrije wil en de mogelijkheid van het maken van onze eigen vrije keus gegeven. Wij zijn degenen die zich van God te lopen. Wandelend langs de zijkant van de goddeloosheid en ontnemen ons wezen van het gevoel deze prachtige liefde, we straffen onszelf op het punt van de ernst.

Het is aan ons om de noodzaak om het Woord van God te luisteren te voelen, te live it, en gehoorzaam Gods advies door te voldoen aan Gods plan voor ons dagelijks, met vreugde en liefde. De zegen en gelukzaligheid die wij in de handeling van het vervullen van het viel, dienen als balsem voor onze ziel en zaligheid voor ons lichaam.

Elke dag in de week is speciaal begiftigd met een reeks van goddelijke kwaliteiten. Elke dag brengt nieuwe essentie die moet worden overwogen en gemediteerd. De eigenaardigheden van de Goddelijke energie, die worden weerspiegeld in elke dag van de week, help ons in staat zijn om onze liefde te verhogen, om meer bewust te worden, en in staat zijn om de uitvoering van de goddelijke bedoeling. We moeten in staat zijn om de zegeningen van de bijzondere dag te ontvangen, bijvoorbeeld, de energieǮn van het geloof, kracht en bescherming op zondag, vrede op maandag, liefde en tolerantie op dinsdag, zuiverheid op woensdag, helende op donderdag, genade en toewijding op vrijdag, en de energieǮn van evenwicht en compassie op zaterdag. We moeten in staat zijn om onze controle op te geven ten gunste van de Goddelijke energie begeleiding en wonen alleen de realiteit, leven een vol leven, leven de essentie. Deze essentie is het fundament van de hele bovenbouw in ons leven. Deze essentie brengt ons alles wat we ooit kunnen wensen, evenals dingen die we kunnen niet eens voorstellen mogelijk te maken.

Laten we daarom zoeken naar creativiteit en inspiratie in het Woord van God en in de eenheid met de Schepper, zodat Jezus Christus, de Zoon van God kan leven in ons. Proberen te zijn in eenheid met al het leven, met alles wat bestaat. God is EǸn, inderdaad maar ǸǸn God voor allen. Ik ben, en ieder mens kan een deel van dat verhaal, ǸǸn met de Schepper, ǸǸn met het universum. In deze, is Gods visie groeit; Gods liefde wordt steeds verder verspreid over de oneindigheid van het tijdloze.

Nu lijkt alles zo gemakkelijk, het hart in staat is om te vergeven, omdat nu, ondergedompeld in de goddelijke liefde, het kan begrijpen. De energieǮn van de nieuw geboren dag zijn gieten over mijn lichaam en lossen erin nieuwe kwaliteiten die vandaag zal worden geleefd in harmonie en liefde.

Alles is zuiverder en helderder geworden. Alle objecten zijn stralende – ze kunnen helemaal naar beneden worden waargenomen hun kernen. Het bewustzijn groeit.

U bent de eerste en de enige, o Heer. Zegen me en helpt me om te verblijven in uw bedrijf de hele dag, zodat ik niet weg te dwalen en vergeet niet je zelfs voor een seconde. Help me om de oproep van het niets en tijdelijkheid, om echte waarden te respecteren, om de juiste keuze te zien, en om de juiste beslissing te verzetten. Verlos mij, Heer, van het nemen van het verkeerde pad. Alleen als ik ben ǸǸn met je, ik word wat ik zou moeten zijn. Alleen dan kan ik kiezen het beste voor mezelf, kan ik vergeven, kan ik hou van mijn medemens als ik hou van mezelf. En U, mijn Heer, ik hou van je meer dan dat, meer dan wat dan ook. Bio Auteur’s:

Olga Rezo is een mysticus, schrijver, schilder en spirituele leraar. Ze geeft het spirituele pad van Shambhala met haar oorspronkelijke spirituele ontwikkeling methode “Sunny Ray”. Ze is een webmaster van de website SunnyRay Meditaties en zelfontplooiing methoden, waar u meer over het onderwerp van de zeven stralen van licht en kristal genezing kan vinden.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com