Categories

Zijn alle supplementen hetzelfde?

Alle Supplementen hetzelfde?

Wat u moet weten over het kiezen van voedingssupplementen

Vitamines zijn voedingsstoffen die nodig zijn voor het behoud van het leven en de gezondheid zijn. Met uitzondering van vitamine B12, geen daarvan worden geproduceerd in ons lichaam; We zijn afhankelijk van onze voeding voor de belangrijke vitaminen we nodig hebben. Als we niet voldoende hoeveelheden van deze vitale voedingsstoffen consumeren, kunnen onze lichamelijke en geestelijke gezondheid aanzienlijk worden aangetast.

Daarnaast hebben we rekenen op een verscheidenheid van aminozuren, vetzuren en mineralen om gezond te blijven en functie op ons best. Hoewel sommige van deze zijn direct beschikbaar in het voedsel dat we eten, anderen zijn moeilijker vooral door te komen voor mensen met een dieet hoofdzakelijk samengesteld uit sterk geraffineerde gemak items en restaurant maaltijden.

Steeds meer mensen wenden zich tot voedingssupplementen om ervoor te zorgen dat ze krijgen alle voedingsstoffen die ze nodig hebben om een ƒ??ƒ??goede gezondheid te behouden. Voedingssupplementen zijn een miljard dollar industrie; gezondheid bewuste mensen de schaal uit honderden – zelfs duizenden -. dollars per jaar op multi-vitaminen, gezondheid van het hart boosters, geheugen enhancers en supplementen voor een veelheid van andere doeleinden

Detailhandelaren van alle soorten zijn snel geweest om krijgen in op de actie; er zijn honderden merken verkocht op discounters, supermarktketens, apotheken en fitnesscentra; vitamine winkels hebben in elke buurt opgesprongen. Zorgverleners met ervaring in de voeding en voeding maken ook supplementen beschikbaar voor hun klanten.

Met alle beschikbare keuzes, hoe weten we dat een aanvulling te kiezen? Hebben ze echt werken, en is er geen verschil tussen de verschillende merken? Hoe worden supplementen gereguleerd, en is er een manier om te weten of het product in de fles voldoet aan de specificaties op het label

Voedingssupplementen voor mensen onderscheiden zich door twee verschillende kwaliteit ratings: food grade en farmaceutische kwaliteit . Food grade supplementen zijn op grote schaal beschikbaar en relatief goedkoop, terwijl farmaceutische kwaliteit supplementen zijn alleen verkrijgbaar via zorgverleners

Zoals je mag verwachten, is er een groot verschil tussen de twee soorten.; voordat je een supplement kiest, moet je begrijpen wat te verwachten van het product dat u besluit te kopen.

Food Grade Supplementen

De term “food grade” betekent gewoon dat een product geschikt is voor menselijke consumptie. Testen van over-the-counter supplementen is gebleken dat de op het etiket ingrediÇ®nten vaak niet in overeenstemming met wat er eigenlijk in de fles. Food grade supplementen zijn vaak vervaardigd uit de goedkoopste ingrediÇ®nten en in combinatie met vulstoffen, bindmiddelen en kleurstoffen. Veel van deze supplementen zijn niet gemakkelijk verteerd, en ze uiteindelijk passeren uit het lichaam voordat ze kunnen worden opgevangen.

Door over-the-counter vitaminen zijn aanzienlijk goedkoper dan farmaceutische kwaliteit supplementen, ze lijken zoals een betere waarde; In veel gevallen zijn deze supplementen zijn niet effectief en niet voldoen aan eisen van de fabrikant.

farmaceutische kwaliteit Supplements

farmaceutische kwaliteit supplementen zijn aanzienlijk duurder dan over-the-counter producten, en moet worden verkregen van een professionele zorgverlener. Echter, in termen van kwaliteit en effectiviteit deze supplementen zijn dan de extra geld waard.

farmaceutische kwaliteit voedingssupplementen vereist 99% zuiver te zijn, zonder vulstoffen of andere additieven. Ze worden getest om ervoor te zorgen dat ze goed worden geabsorbeerd, en ze worden geproduceerd in de FDA goedgekeurde faciliteiten. Deze supplementen zijn onderworpen aan testen door derden voor de kwaliteit en werkzaamheid, en ze zijn verplicht te voldoen aan de US Pharmacopeia (USP) richtlijnen.

Door het gebruik van alleen farmaceutische kwaliteit supplementen, bent u verzekerd van het krijgen van de voedingsstoffen opgegeven op de fles en het zien van echte resultaten. Uw gezondheid is uw grootste troef, en het geld dat je uitgeeft aan hoogwaardige voedingsproducten is een investering in een gezonde toekomst. Bio Auteur’s:

Om gratis verzending op uw volgende bestelling van ontvangen farmaceutische kwaliteit supplementen zoals Xymogen en modellen voor Volksgezondheid voert u de korting code GRATIS bij de kassa. Valerie Balandra NP is een nurse practitioner dat een natuurgeneeskundige en functionele geneeskunde aanpak in haar zorg voor de patiǮnt neemt. Valerie is beschikbaar voor telefonische consulten door te bellen naar 941 371-7997.

© Copyright 2015 weetjes-en-advies.nl - Designed by Cameroonhost.com